Visie
& Missie

wat wij willen, en waarom

IMG_9407 (Large)

De omgeving en techniek verandert snel; dit vraagt om een andere klantgerichte aanpak. Voortdurende aanpassing naar de techniek en uitbreiding van diensten zorgt ervoor dat we concurrerend blijven en dat we met nieuwe marktgebieden kunnen blijven groeien.

We willen vastgoed op een slimme en goede manier onderhouden zodat de beheerskosten zo laag mogelijk zijn.

Duurzaamheid, klanttevredenheid en respect
zijn daarbij kernwaarden.

Onze strategie geven we niet zomaar prijs, maar we zijn sterk overtuigd van het zoeken naar een win-win situatie voor alle stakeholders. Dat betekent in de eerste plaats voor u als klant en natuurlijk voor ons als bedrijf. Maar ook de “Planet” factor speelt bij ons een toenemend grote rol: we kijken bij elke strategische stap in hoeverre dit bijdraagt aan onze maatschappelijke wens voor een betere wereld.

mvgo-maurits

Maurits:

‘Waar veel schilders zich beperkten tot hun primaire taak, kijken wij verder. Het lakwerk kan er goed uitzien, maar aan de binnenkant kan wel vocht zitten. Dat lossen we op.

Zo maken we een langetermijnplanning, die klanten op den duur geld bespaart, doordat ze niet voor onverwachte kosten komen te staan.’

Meer weten of een afspraak maken?

Telefoon: 0546-87 15 25
E-mail: info@muldervgo.nl

MVGO191015-61

Breed scala aan diensten

Wij bieden een breed scala van diensten aan: Alle vormen van schilderwerk, beglazing, reinigings- en geveltechniek, wandafwerking en vloertechniek.

‘Advies is daarbij heel belangrijk. We geven technisch advies en adviseren over kleur, maar we doen ook onderhoudsmanagement en adviseren over het onderhoud voor meerdere jaren. Daarnaast verzorgen onze bouwservice-specialisten voor houtrotherstel en deelvervangingen, het vervangen van complete deuren en ramen én het installeren van hang- en sluitwerk conform het politiekeurmerk.’

Waarom kiezen voor de specialisten van Mulder Vastgoedonderhoud?

Onze medewerkers zijn vakmensen, onze organisatie staat voor kwaliteit. U kunt ervan op aan dat wij onze afspraken nakomen, dat we goed overleg voeren met u en uw eventuele huurder(s) of gebruiker(s) en dat we ons werk goed uitvoeren, met zo weinig mogelijk overlast voor betrokkenen.

En over betrokken gesproken: als u samenwerkt met ons, zult u ónze betrokkenheid ook ervaren. Zo zorgen we ervoor dat u altijd wordt geholpen door vaste vakmensen, die uw situatie kennen. We denken proactief mee over het onderhoud en beperken ons daarbij niet tot schilderwerk. Daarnaast heeft u één contactpersoon, met wie u overlegt over bijvoorbeeld het meest geschikte moment om onderhoud te plegen. 

Ons doel is een duurzame samenwerking.