Duurzaamheid

Mulder VGO voor een betere wereld

jeremy-zero-iK6tB_STQtI-unsplash

PSO 3 – Certificaat
Mulder VGO beschikt over een PSO 3 – certificaat. Dit wil zeggen dat we Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) hebben bereikt. Onze directe bijdrage is 7,4%! We presteren daarmee ruim bovengemiddeld als het gaat om werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie. Dit betekent dat we aan meer personen uit de PSO-doelgroep werkgelegenheid bieden dan organisaties van dezelfde grootteklasse. Ook voldoen we aan de kwalitatieve eisen die PSO-Nederland stelt met betrekking tot passend werk, integratie, functioneren, ontwikkeling en begeleiding.

De PSO-ladder heeft 4 niveaus: aspirant, trede 1, trede 2 en trede 3. Deze laatste is het hoogste prestatieniveau. Binnen dit niveau kan een bedrijf / organisatie nog weer een PSO 30+ certificering halen.  

Mulder VGO & Duurzaamheid

Voor Mulder VGO is duurzaamheid, naast klanttevredenheid en respect, een belangrijke kernwaarde. En daarmee doelen we niet alleen op een duurzame samenwerking, maar ook op het zijn van een duurzaam bedrijf. Er zijn namelijk verschillende manieren waarop we ons steentje bijdragen aan een betere wereld.

Schema web NL Huis Mulder Mulder regenwaterafkoppeling[5615]

Zonnepanelen & Hemelwaterafkoppeling

Niet alleen binnen ons bedrijf, maar ook (daar)buiten helpen wij mee aan een betere wereld. Zo liggen er op het dak van ons pand zonnepanelen om zoveel mogelijk energie op te wekken met behulp van natuurlijke bronnen. Daarnaast hebben wij een hemelwaterafkoppeling geïnstalleerd. Hiermee vangen we het regenwater zoveel mogelijk op en verspreiden we het over de omliggende grond. Op die manier verdwijnt er veel minder water in de riolering en hebben we vrijwel geen kraanwater meer nodig om het groen rondom het pand ook mooi groen te houden. 

Meer weten over de manieren waarop wij werken aan een betere wereld?

Wilt u graag in contact komen met Mulder VGO? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.