Mulder behaalt trede 3 van PSO!

nieuws

Mulder is in 2019 gestart met een PSO inventarisatietraject.

PSO staat voor Prestatieladder Socialer Ondernemen en is een wetenschappelijk onderbouwd kwaliteitskeurmerk dat inzicht geeft in de mate waarin organisaties meer dan gemiddeld sociaal ondernemen, gericht op de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt.

Dit traject resulteerde in 2020 in het PSO certificaat trede 2.

Mulder heeft hierin verder geïnvesteerd, we hebben meerdere kanalen die ons helpen om personen uit de kwetsbare groepen een kans te bieden.

Afgelopen woensdag 16-02-2022 vond de 2 jaarlijkse audit plaats, dit maal voor trede 3. Aan het einde van de middag bleek dat we met een positief resultaat worden voorgedragen voor trede 3, dus het doel is bereikt!

En met een gouden randje, want de auditor van TÜV was uitermate tevreden over zowel de administratieve registratie van de PSO documenten, als de indruk die zij kreeg tijdens interviews met onze medewerkers en directie.

Toch weer een mooie opsteker om bevestigd te zien waarom men graag bij Mulder Vastgoedonderhoud werkt: een sociaal bedrijf waar respect en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan!