Een top
(industriële)
vloer

met de juiste coating

Wonen zonder onverwachte kosten | Mulder Vastgoedonderhoud

U wilt voor uw bedrijfspand, in welke industrie u ook actief bent, geen last hebben van uw vloer. Met andere woorden: uw bedrijfsvloer mag niet stoffig en lelijk zijn, schoonmaken moet eenvoudig zijn en oneffenheden zijn uit den boze. 

Mulder Vastgoedonderhoud verzorgt voor veel industriële bedrijven een strak gecoate vloer.

Een gietvloer is naadloos. Dit zorgt voor een verzorgde ruimte, die er netjes uitziet én goed schoon te houden is. Hoewel de kwaliteit van de coating heel belangrijk is, valt of staat een goede installatie met de voorbehandeling, randafwerking en eventuele dilatatievoegen.

Maurits:

‘Wij kijken samen met u naar de wensen en passen de mogelijkheden hierop aan. Waar we onder meer naar kijken?

Ruimte en esthetiek. Maar we leveren ook een vloer die past bij de arbo-voorwaarden in uw branche en letten op hygiëne en stroefheid.’

Meer weten of een afspraak maken?

Telefoon: 0546-87 15 25
E-mail: info@muldervgo.nl

mvgo-maurits
MVGOheader-vloer

Wanneer kiest u voor (nieuwe) industriële gietvloer:

  • Bij wettelijke eisen (bijvoorbeeld over vloeistofdichtheid) in uw branche;
  • Bij eisen of wensen over de belasting van de vloer (bijvoorbeeld bij het gebruik van een heftruck);
  • Bij een vuile of slecht te reinigen bestaande vloer;
  • Bij een versleten of beschadigde bestaande (giet)vloer;
  • Bij een donkergekleurde bestaande vloer;
  • Indien uw huidige vloer onplezierig ruikt;
  • Als de bestaande (coating)vloer poreus is of als er veel stof of gruis afkomt.

Kenmerken van een gecoate vloer van Mulder

Wij kijken samen met u naar de wensen en passen de mogelijkheden hierop aan. Waar we onder meer naar kijken?

  • Ruimte en esthetiek. Een vloer met een lichte kleur maakt de ruimte lichter en groter ogend. Door het instrooien van kleurvlokjes creëren we een mooi esthetisch effect. Veel kleuren zijn mogelijk – tot zilver en goud aantoe -, veelkleurig ook;
  • Arbo, hygiëne en stroefheid. We leveren een vloer die past bij de arbo-voorwaarden in uw branche. Gelden er bepaalde hygiënecodes (zoals HACCP bij de verwerking van voedsel)? Dan houden we daar ook rekening mee. En de gewenste stroefheid kunnen we instellen door het juiste antislip-middel te gebruiken;
  • Speciale wensen. In ons assortiment zitten gietvloeren die zorgen voor meer comfort, extreme vloeistofdichtheid of elektrische geleding (ESD) of en combinatie daarvan.

Een gietvloer is naadloos. Dit zorgt voor een verzorgde ruimte, die er netjes uitziet én goed schoon te houden is. Hoewel de kwaliteit van de coating heel belangrijk is, valt of staat een goede installatie met de voorbehandeling, randafwerking en eventuele dilatatievoegen.

Geen vloer, maar een vloersysteem

Onze medewerkers gaan zeer zorgvuldig te werk bij het aanbrengen van een coatingvloer en houden daarbij juist de details in de gaten. We kennen verschillende systemen in de markt en passen voor iedere situatie het juiste vloersysteem toe.

De complete installatie (inclusief voorbehandeling, diamantschuren, stralen, coaten en het aanbrengen van een seallaag) denken we daarbij uit, uiteraard in overleg met u. Coatingvloeren zijn een speciaal vakgebied, waarbij niet alleen de kennis over het product van belang is, maar ook de know-how over ondergrond, voorbehandeling en afwerking. Over al deze kennis beschikken onze specialisten.