Vakmanschap,
kwaliteit en
waardebehoud

dat is ons schilderwerk

Wonen zonder onverwachte kosten | Mulder Vastgoedonderhoud

Mulder Schilders, dat is de oorsprong van ons bedrijf. En hoewel onze dienstverlening al jaren veel breder is, kunt u nog steeds bij ons terecht voor schilderwerk in de breedste zin van het woord. Zowel particulieren als (grote) vastgoedondernemingen erkennen het vakmanschap van onze schilders.

Schilderen: voor een mooie uitstraling én voor behoud van uw vastgoed

Dat u uw woning, bedrijfsgebouw of ander vastgoed ‘in de verf zet’ doet u niet alleen voor het aanzien. Natuurlijk is een mooi geschilderd gebouw een fraai gezicht, maar schilderen gebeurt ook voor het behoud van uw gebouw. U beschermt het hout én het dient bovendien ter voorkoming van bouwkundige schades Met andere woorden: als u uw vastgoed regelmatig laat schilderen, zult u er langer plezier van hebben. Investeren in vakkundige schilders loont de moeite dubbel en dwars.

Duurzaam schilderwerk van Mulder Vastgoedonderhoud

Maar duurzaamheid zit ook in het gebruikte materiaal. We werken bijvoorbeeld graag met duurzame, biobased verf. Deze verfsystemen bieden dezelfde kwaliteit en glans als traditionele, oplosmiddelhoudende verven. We gebruiken het graag, niet alleen omdat het beter is voor het milieu, maar ook omdat het minder schadelijk is voor onze eigen mensen.

Johanne:

‘Mogen wij u over goed schilderwerk adviseren? We garanderen u dat u lang(er) plezier heeft van uw kozijnen en deuren. Neem contact met ons op, dan gaan we aan de slag!’

Meer weten of een afspraak maken?

Telefoon: 0546-87 15 25
E-mail: info@muldervgo.nl

MVGOJohanne
MVGOheader-schilderwerk1

Wanneer zet u de schilders van Mulder Vastgoedonderhoud aan het werk?

Uw vastgoed of woning is aan een schilderbeurt toe, als:

  • Het schilderwerk dof wordt;
  • U barsten ziet;
  • De verflaag poedert/afgeeft;
  • Het schilderwerk erg vervuild is;
  • Het kitwerk is gebarsten;
  • De verf niet meer hecht.

Voor échte duurzaamheid kunt u gebruik maken van ons Abonnement Plan Onderhoud, waarbij we over een lange periode jaarlijks uw schilderwerk analyseren en bijhouden.

Uw specialist voor het coaten van bedrijfsvloeren

Ook voor de coatinglaag van een bedrijfsvloer (bijvoorbeeld een garagevloer) kunt u onze hulp inroepen. We verzorgen zowel de kitlaag als het spuiten van de verf.

We beschikken over kennis van verschillende ondergronden, die vaak essentieel is bij het coaten van bedrijfsvloeren. En daarnaast hebben we ervaring met verschillende verfsystemen. Die combinatie maakt dat u dit belangrijke werk met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Lees alles over vloercoatings op de speciale pagina.

En ook als het om het onderhoud van de eenmaal aangebrachte vloer gaat, kunnen we u uitgebreid adviseren. Neem ook voor dit werk contact met ons op.

Waarom kiezen voor de specialisten van Mulder Vastgoedonderhoud?

Zoals gezegd: het begin van onze dienstverlening was schilderen. Alle expertise die we in de afgelopen decennia opdeden, hebben we nog steeds in huis. We kennen alle technieken, weten alles over verf, lak, coatings en kit én onze medewerkers zijn echte specialisten.

We leveren bewezen goede kwaliteit, anders zou ons bedrijf niet al vanaf 1935 bestaan. Onze verantwoordelijke medewerkers voorzien uw kozijnen, deuren en andere houtwerk niet alleen van een mooie en beschermende verflaag, we zorgen ook voor een goede ondergrond en kitten bijvoorbeeld gasleidingen netjes af. Juist die extra zorgvuldigheid zorgt voor duurzaam schilderwerk.