Snelle
oplossing
bij schade

aan uw vastgoed of woning

Wonen zonder onverwachte kosten | Mulder Vastgoedonderhoud

Mulder Vastgoedonderhoud is niet alleen specialist als het om onderhoud van uw vastgoed of uw woning gaat, we zijn ook een partij die snel in actie komt. Bijvoorbeeld als u met waterschade, brand of ruitschade te kampen heeft.

Alle disciplines binnen één bedrijf

Wij zorgen dan dat het schilderwerk, het bouwkundig herstel of het glaswerk zo snel mogelijk én vakkundig wordt uitgevoerd.

Thomas:

‘Neem voor een snelle oplossing bij schade aan uw vastgoed dan ook contact met ons op. We helpen u graag!’

Meer weten of een afspraak maken?

Telefoon: 0546-87 15 25
E-mail: info@muldervgo.nl

mvgo-thomas
MVGOheader-schade

Snelle oplossingen bij schade

Juist bij dit soort calamiteiten is het belangrijk dat we de ontstane problemen snel oplossen. U kunt dan ook een beroep doen op alle expertises binnen ons bedrijf:
• Schilderwerk
• Glasherstel
• Bouwkundig herstel

Maar ook als het gaat om schoonmaak en installatiewerkzaamheden helpen we u graag. We hebben in ons netwerk erkende schoonmaakbedrijven en installateurs. Uiteraard zijn wij voor u het aanspreekpunt en desgewenst werken we met een digitale planning (bijvoorbeeld in RGS+), zodat u ook de controle houdt over de werkzaamheden.

Waarom kiezen voor de specialisten van Mulder Vastgoedonderhoud?

Onze medewerkers zijn vakmensen, onze organisatie staat voor kwaliteit. U kunt ervan op aan dat wij onze afspraken nakomen, dat we goed overleg voeren met u en uw eventuele huurder(s) of gebruiker(s) en dat we ons werk goed uitvoeren, met zo weinig mogelijk overlast voor betrokkenen.

En over betrokken gesproken: als u samenwerkt met ons, zult u ónze betrokkenheid ook ervaren. Zo zorgen we ervoor dat u altijd wordt geholpen door vaste vakmensen, die uw situatie kennen. We denken proactief mee over het onderhoud en beperken ons daarbij niet tot schilderwerk. Daarnaast heeft u één contactpersoon, met wie u overlegt over bijvoorbeeld het meest geschikte moment om onderhoud te plegen. 

Ons doel is een duurzame samenwerking.