Regenwater-
afkoppeling

Zoekt u een voordelige oplossing voor hergebruik van regenwater?

We zijn ons er allemaal van bewust dat de zomers droger worden en dat er enorme periodes zijn met een te laag grondwaterpeil. Een van de oplossingen is eigenlijk zeer eenvoudig en toch wordt er nog maar weinig mee gedaan. We verduurzamen onze huizen op allerlei manieren, met bijvoorbeeld zonnepanelen en isolatiemateriaal.

Maar voor de efficiënte verwerking van regenwater zijn nog maar weinig praktische en betaalbare oplossingen. De systemen die er nu zijn, bestaan vaak uit grote bezinkbakken. Deze zijn omvangrijk en kostbaar, waardoor het minder aantrekkelijk is voor mensen is om de stap tot ‘regenwater verduurzaming’ te zetten.

Regenwaterafkoppeling biedt hierin uitkomst!

En uiteraard plaatsen we de Regenwaterafkoppeling met alle plezier voor u. 

Schema web NL Huis Mulder Mulder regenwaterafkoppeling[5615]

Het systeem

Met ons systeem verdwijnt niet al het regenwater direct in het riool of in de grond op plekken waar dit niet efficiënt is. Normaal zakt de grondwaterstand verder weg en daarnaast is verdund rioolwater ook nog moeilijker te zuiveren. Met weinig inspanning en lage kosten is hier echter eenvoudig een verschil in te maken.

Meer weten over Regenwaterafkoppeling?

Woningbouwcoöperatie, bedrijf of particulier? Het Regenwaterafkoppeling systeem is toegankelijk, onderhoudsarm en aantrekkelijk voor allerlei verschillende partijen. We passen het aan op de regenafvoer bij uw huis of bedrijf, zodat het systeem op de meeste efficiënte manier wordt gebruikt. Eenmaal geïnstalleerd heeft u er verder vrijwel geen omkijken meer naar. 

Wilt u graag meer informatie? Ga dan naar www.regenwaterafkoppeling.nl voor alle informatie of neem contact met ons op via onderstaand formulier.