Bouwkundig
Onderhoud

specialisten voor renovatie en onderhoud van gebouwen

Wonen zonder onverwachte kosten | Mulder Vastgoedonderhoud
Een gebouw is een gebruiksvoorwerp. Of het nu om een koop- of huurwoning gaat, een bedrijfsgebouw of bijvoorbeeld een zorgpand. Het nadeel van gebruiksvoorwerpen: ze slijten en kunnen beschadigen. Heel af en toe is dat onherstelbaar (zoals in het geval van gebouwen na een brand), maar over het algemeen kan de schade worden gerepareerd. Of door goed onderhoud zelfs voorkomen. Wij adviseren u graag over bouwkundig onderhoud van uw woning of vastgoed.

Meerdere diensten onder één dak: totaalonderhoud

En uiteraard voeren we het onderhoud met alle plezier voor u uit. 

Marc:

‘Het voordeel van samenwerken met Mulder Vastgoedonderhoud: we kunnen u een totaalpakket aanbieden. Van schilderwerk tot beglazing.
Dat is pas echt deskundig totaalonderhoud!’

Meer weten of een afspraak maken?

Telefoon: 0546-87 15 25
E-mail: info@muldervgo.nl

mvgo-marc
MVGOheader-bouwkundigond

Werkzaamheden die u gerust kunt overlaten aan onze specialisten:

  • Bouwkundig herstel
  • Houtherstel
  • Vervangen ramen en deuren
  • Vervangen houten geveldelen
  • Montage nieuwe kozijnen
  • Voegherstel
  • Totaalonderhoudsplan
    (Abonnement Plan Onderhoud)

Gebreken aan gebouwen repareren

Gebreken aan gebouwen kunnen op verschillende manieren ontstaan. Denk hierbij aan inwatering of ouderdom. Afhankelijk van de aard van die gebreken maken we samen de keuze: vervangen we het onderdeel of kunnen we het ook repareren?

Niet alleen kunnen wij u hierin adviseren – waarbij de eindbeslissing uiteraard altijd bij u ligt -, we kunnen de werkzaamheden ook voor u uitvoeren. Buiten onze eigen kennis en ervaring werken we samen met geselecteerde specialisten. Ons netwerk bestaat bijvoorbeeld uit installateurs en bedrijven voor dakbedekking en voegwerk.

Renovatie aan de binnen- of buitenkant

Voor renovaties van badkamers, keukens en toiletten kunt u ook bij ons terecht. Hiervoor werken we ook samen met erkende specialisten (aannemers en installateurs), maar u hebt via Mulder Vastgoedonderhoud een vast aanspreekpunt.

Hetzelfde geldt voor renovaties aan de buitenschil van huizen en andere gebouwen, zoals verduurzaming of isolerende maatregelen. Ook hierbij werken we samen met installateurs en aannemers uit ons netwerk, maar wij zijn voor u het aanspreekpunt. Wel zo gemakkelijk en overzichtelijk!

Inbraakpreventie

Inbraakpreventie is een onderdeel van ons dienstenpakket dat gelukkig steeds meer aandacht krijgt. Niet alleen bij bedrijven en andere organisaties, maar ook bij particulieren. De gemakkelijkste stap zetten we hier door het plaatsen van goed hang- en sluitwerk, maar uiteraard kunnen we u ook helpen met andere maatregelen en voorzieningen.

Waarom kiezen voor de specialisten van Mulder Vastgoedonderhoud?

We kunnen u een totaalpakket aanbieden. Van schilderwerk tot beglazing.
Dat is pas echt deskundig totaalonderhoud!

Met andere woorden: zijn er slepende of klemmende deuren en ramen, of werkt het hang- en sluitwerk niet goed? Of is er sprake van zacht hout, barsten in het hout of houtrot? Of heeft u wellicht te maken met lekkage of een niet goed functionerende afwatering? Schakel dan onze specialisten in! Neem contact op.