Abonnement
Plan
Onderhoud ®

zorgeloos wonen zonder onverwachte kosten

Wonen zonder onverwachte kosten | Mulder Vastgoedonderhoud

Met Abonnement Plan Onderhoud ® stellen we in nauw overleg met u als vastgoedeigenaar of beheerder en de bewoner of gebruiker een planning op voor het onderhoud van uw onroerend goed. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud van uw huis of bedrijfsgebouw. Onze vakmensen stellen een maatwerk onderhoudsplanning voor u op, waarbij we de kosten over een langere periode spreiden en vooral kijken hoe we kosten kunnen besparen in relatie met een goed kwaliteitsniveau.

Een combinatie van kostenspreiding én duurzaam onderhoud voor uw huis, bedrijfsgebouw of vastgoedbezit

Hoewel ons onderhoudsabonnement aanvankelijk vooral voor beheerders van een omvangrijke vastgoedvoorraad bedoeld was, kiezen ook steeds meer particuliere woningbezitters en bijvoorbeeld eigenaren van een enkel bedrijfspand voor de zekerheid van Abonnement Plan Onderhoud ® van Mulder Vastgoedonderhoud.

Thomas:

‘Wij geloven in continuïteit bij een tevreden klant en niet door zware contracten. Het abonnement bevat daarom geen clausules, kosten of beperkingen omtrent beëindiging door bijvoorbeeld verhuizing.’

Meer weten of een afspraak maken?

Telefoon: 0546-87 15 25
E-mail: info@muldervgo.nl

mvgo-thomas
MVGOheader-nieuws

Abonnement Plan Onderhoud ® is de ideale oplossing als u:

Het onderhoud geregeld wilt hebben en er niet achteraan hoeft;
Wilt weten wanneer uw huis of gebouw onderhoud nodig heeft;
Niet te laat wilt zijn voor onderhoud aan uw pand;
Overzicht wilt hebben in de kosten voor dit onderhoud;
De kosten wilt spreiden over een langere periode, zodat de uitgaven in lijn zijn met de inkomsten.

Kortom: uw woning of bedrijfspand ziet er jarenlang uitstekend uit en u weet zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan als het om uw onderhoudsbudget gaat.

Waarom kiest u voor een onderhoudsabonnement?

Zekerheid. Dat is de belangrijkste reden waarom vastgoedbeheerders en -eigenaren kiezen voor ons langjarig onderhoudsplan. Niet alleen krijgt u zo een goed overzicht wat het onderhoud gedurende de afgesproken jaren gaat kosten, ook maken we inzichtelijk wanneer welk deel van het onderhoud staat gepland.

Hoe ziet een Abonnement Plan Onderhoud ® eruit?

We kunnen bijvoorbeeld een onderhoudsperiode voor 10 jaar afspreken, waarbij u jaarlijks een afgesproken deelbedrag betaalt. Daarvoor verzorgen wij in het eerste jaar meestal een aanvangsbeurt, waarbij we het schilderwerk en ander eventueel onderhoud (zoals bouwkundige reparaties) grondig aanpakken.
Vervolgens komen we regelmatig bij u terug om de staat van het werk te inspecteren en eventueel bij te werken, of voor groot onderhoud Tenslotte volgt in het laatste jaar een evaluatie.

Mochten de omstandigheden veranderen, dan kunnen we het abonnement altijd tussentijds aanpassen aan de situatie. Wij denken ook daarin graag met u mee.

Voordeel voor u: het schilder- en reparatiewerk wordt ieder jaar netjes gehouden en u kunt gespreid betalen. U weet bovendien dat het werk goed gebeurt, want u werkt immers samen met een professioneel specialist in bouwkundig onderhoud en schilderwerk. U krijgt de beste prijs-prestatie-verhouding. Er is wederzijds belang. Ook wij hebben belang om ons werk goed te doen om daarmee toekomstig onderhoud te beperken.

Waarom kiezen voor de specialisten van Mulder Vastgoedonderhoud?

Onze medewerkers zijn vakmensen, onze organisatie staat voor kwaliteit. U kunt ervan op aan dat wij onze afspraken nakomen, dat we goed overleg voeren met u en uw eventuele huurder(s) of gebruiker(s) en dat we ons werk goed uitvoeren, met zo weinig mogelijk overlast voor betrokkenen.

En over betrokken gesproken: als u samenwerkt met ons, zult u ónze betrokkenheid ook ervaren. Zo zorgen we ervoor dat u altijd wordt geholpen door vaste vakmensen, die uw situatie kennen. We denken proactief mee over het onderhoud en beperken ons daarbij niet tot schilderwerk. Daarnaast heeft u één contactpersoon, met wie u overlegt over bijvoorbeeld het meest geschikte moment om onderhoud te plegen. 

Ons doel is een duurzame samenwerking.